Svenska

Finpages: hela Finland i en och samma pärm


Finpages erbjuder er och ert företag en ny och unik möjlighet att sakapa kontakt med de ryska talande konsumenterna på deras moderamål!

I Finpages är företagen presenterade enilgt följande sätt: verksamhetsområde, region, ort, företagets namn. På detta tydliga framställningssätt avskaffar man problem i innehållsförteckningen som skapats av språkproblem som kan hindra ryska talande turister och företagare ifrån att hitta de finska produkter, servicer samt sammarbetspartners som de letar efter.

Utnytja era möjligheter i att ta del i enligt finska mått en unik och oförutsedd publikation. Detta öppnar vägen för ert företag till en ständigt växande marknad. Produkten är en resenärs handbok som erbjuder konsumenten möjligheten att finna flera nya upplevelser.

Anmälningen är gratis men man kan nå bättre synlighet genom olika förmånliga helheter, vilka får ert företag att stå ut ifrån mängden!

Handboken kommer ut en gåmg i året på hösten och den trycks till i fler exemplar enligt behov, vilket betyder att man får med en liten möda något som är hållbart på sikt.

Finpages är lättillgängligt för konsumenten i hela Finland, Estland, nordvästra Ryssland och Moskva. 

Tillägstjänster

 

Som Finpages publicerare erbjuder Maasel Fin Oy även följande tillägstjänster:

 
  • översättningsarbete för en mycket förmånlig summa (hemsidor, produkt- och servicebroschyrer, reklamaffischer och mm. material som stöder er försäljning)
  • reklam direkt bakom gränsen genom våra otaliga sammarbetsmedier utan förmedligsarvode
  • vår konsulteringstjänst öppnar era dörrar för lysande expantionsmöjligheter tilll Ryssland.

 

ladda mediakort/ alfabetisk innehållsförteckning

Mediakortti_2011_SVE.pdf

YHTEYSTIEDOT / CONTACTS

Maasel Fin Oy

Melkonkatu 16 B
00210 Helsinki
Puh. +358 46 636 01 89
e-mail: finpages (at) finpages.fi

Finpages

Finpages-julkaisu 2011-2012

Finpages-julkaisu 2010-2011


Готовый сайт из галереясайтов.рф